Skal vi arbejde sammen??

+45 43909324

Kompaktreoler

Mobilreoler med manuel drift

FOREG 2000 kompaktreoler er et gennemprøvet system udviklet til arkivering og opbevaring og er gennem over 40 år leveret til opbevaring af alle mulige former for arkivalier og emner i hele Europa.


Med en FOREG 2000 kompaktreol sparer du på de dyre kvadratmetre. FOREG 2000 kompaktreoler giver mulighed for at næsten fordoble kapaciteten eller halvere arealforbruget set i forhold til stationære reoler.


FOREG 2000 kompaktreoler med manuel drift er et af de mest brugervenlige systemer der findes. Drej blot på håndtaget og du kan uden besvær flytte reoler med en samlet vægt på op til 22 tons. Takket være det unikke system med en fastmonteret kæde i gulvet, et tandhjul med greb i gulvkæden og via en udveksling til håndtaget, kan du uden at anstrenge dig oven i købet bruge en tom reol til at flytte de fyldte.

Den simple konstruktion der sammen med den højde justerbare gulvkonstruktion, gør at mobilreolen kan monteres på alle gulvoverflader, uden at sætte andre mærker på gulvet end hvad en normal møblering gør.

FOREG 2000 kompaktreoler har allerede bevist sin styrke til diverse opbevarings områder, i mange arkiver, i butikker og hos større virksomheder.I flæng kan bl.a. nævnes:
Universiteterne i: Wien, Oxford, Cambridge og Bochum.
Butikker som: Sportsmaster, Intersport, Euro sko og Timberland.
Offentlige arkiver som: Det danske Rigsarkiv, Kongelige Bibliotek, The New British Library og det Tyske Stats Arkiv i Berlin.
Private virksomheder som: A.P. Møller A/S, Novo Nordisk A/S, Biogen Idec, Danmarks Nationalbank, Siemens A/S, BBC London og Den Schweiziske National Bank har blandt andet alle nydt godt af erfaringer gjort med FOREG 2000 mobilreoler.

 

Til store arkiv- og opbevaringsprojekter udvikles reolløsningen speciel for at kunne matche kravene.

Mobilreol systemet er stort set vedligeholdelsesfrit, ekstremt pålideligt og kræver et minimum af service, se afsnittet service.


Alle FOREG 2000 reoler kan leveres med et utal af designvariationer, og med et meget bredt tilbehørsprogram, se afsnittet reoldetaljer.

Vore indretningskonsulenter deltager gerne i et uforpligtende møde, hvor I sammen kan klarlægge jeres opbevaringsbehov.