Skal vi arbejde sammen??

+45 43909324

Arkivreoler

Stationære reoler spiller stadig en stor rolle i indretningen af arkiver, depoter og biblioteker.

Hos ARKIV-TECHNIC har vi forfinet de klassiske udgaver af stationære reoler med mange nye variationsmuligheder og detaljer.

FOREG 2000 reolen er basis i vort reolprogram og bruges både som stationær arkivreol, depotreol, småvarereol, kompaktreol og som kompaktreol i 2 etager, alle i forskellige standard udgaver tilpasset det aktuelle brug.
Hos ARKIV-TECHNIC har vi forfinet de klassiske udgaver af stationære reoler med mange nye variationsmuligheder og detaljer. FOREG 2000 reolen er basis i vort reolprogram og bruges både som stationær arkivreol, depotreol, småvarereol, kompaktreol og som kompaktreol i 2 etager, alle i forskellige standard udgaver tilpasset det aktuelle brug.

Depotreoler /
Småvarereoler

Til depotrum er vore stationære reoler uovertrufne pga. deres store fleksibilitet der gør at reolen kan tilpasses til ethvert opbevaringsbehov.
FOREG 2000 reolen er basis reolen i vort program og bruges både som depotreol / småvarereol, stationær arkivreol, kompakt reol og som kompaktreol i 2 etager, alt i forskellige standard udgaver tilpasset det aktuelle brug.
FOREG 2000 reolen kan indrettes på nøjagtig samme måde som de mobilreoler og med et bredt udvalg af tilbehør tilpasset de enkelte ønsker.

Den stationære reol er også velegnet til alle andre former for opbevaringsopgaver specielt i forbindelse med den øvrige møblering, hvor den kan tilpasses designet.

ARKIV-TECHNIC sætter en ære i altid at levere kvalitets reoler med en optimal finish, og stor bæreevne. Alle vore reoler lever alle op til de strengeste europæiske godkendelser. For at garantere en lang levetid er FOREG 2000 reolen som standard galvaniseret, efterfølgende pulverlakeres reolen i netop den farve der passer til opgaven eller leveres i den galvaniserede udgave. Andre fordele er de mange kombinations muligheder både hvad angår designvariationer og tilbehørsprogram.